Κλείσιμο

Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 215 500 30 70
Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30€, έως 2kg
Ασφαλείς Συναλλαγές

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησής μας διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

Χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. 

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128- bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Η χρέωση της κάρτας γίνεται την ημέρα παραγγελίας των προϊόντων. Η επιχείρησή μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών του χρήστη αγοραστή μέσω της κάρτας του και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Με την επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής ο χρήστης αγοραστής μεταφέρεται σε ασφαλές ιστοχώρο της Τράπεζας Alpha Bank όπου πρέπει να συμπληρώσει όλα τα στοιχεία της κάρτας και όποιο άλλο στοιχείο θεωρείται απαραίτητο για την εκτέλεση της συναλλαγής. Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται σε αποθηκευτικά μέσα της επιχείρησής μας κατά τη διάρκεια της συναλλαγής αλλά καταχωρούνται απευθείας σε ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας που έχει αναλάβει την εκκαθάριση των καρτών. Σε περίπτωση που η πιστωτική κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα του κατόχου, η επιχείρησή μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία.

Αντικαταβολή.

Για όποιον επιθυμεί την παραλαβή των προϊόντων με αντικαταβολή, τα προϊόντα αποστέλλονται με την εταιρία ταχυμεταφοράς και ο αγοραστής καταβάλλει το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής με την επιπλέον επιβάρυνση που προβλέπεται στον τιμοκατάλογο στο τμήμα Τρόπος Αποστολής για το κόστος αποστολής προϊόντων με αντικαταβολή. 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Η κατάθεση μπορεί να γίνει στους κατωτέρω λογαριασμούς της επιχείρησής μας.
Τράπεζα: Πειραιώς

IBAN: GR 6701720480005048059487168  

Αρ.Λογ/σμού: 5048-059487-168

Δικαιούχος : ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΓΚΛΑΡΑ

Τράπεζα: Alpha Bank 

IBAN: GR 7801404720472002002007874      

Αρ.Λογ/σμού: 472002002007874

Δικαιούχος : ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΓΚΛΑΡΑ

Τα έξοδα μεταφοράς από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον εντολέα. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να γίνει συμπληρωματική κατάθεση με τα έξοδα της τράπεζας.

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας Email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο sales@pharmachoice.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2155003070 . Οι συναλλαγές θα εκτελούνται εφόσον το ποσό πιστωθεί στο λογαριασμό της επιχείρησής μας (το valeur εξαρτάται από την εκάστοτε τράπεζα).