Κλείσιμο

Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 215 500 30 70
Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30€, έως 2kg
Ασφαλείς Συναλλαγές

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η επιχείρησή μας εκτελεί παραγγελίες για την Ελλάδα. Η αποστολή γίνεται μόνο με τους κατωτέρω αναφερόμενους τρόπους. 

Αποστολή με Courier:

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται με την εταιρεία ταχυμεταφοράς σε χρόνο 2-5 εργασίμων ημερών.

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται μόνο εντός των φυσικών ορίων της Ελλάδος μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών. Το κόστος μεταφορικών προκύπτει βάσει του συνολικού βάρους και όγκου της παραγγελίας.

Για οποιαδήποτε αποστολή εντός της Ελληνικής Επικράτειας και μέχρι 2 κιλά, ο αγοραστής επιβαρύνεται με 2,60 ευρώ.

Για αγορές άνω των  30 ευρώ και 2 κιλά (πραγματικό ή ογκομετρικό)  ο πελάτης δεν επιβαρύνεται τα έξοδα αποστολής.

Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε επιπλέον 1,10€

Αντικαταβολή: Σε αυτή τη περίπτωση ο αγοραστής επιβαρύνεται τα έξοδα της αντικαταβολής που είναι επιπλέον 2,40 ευρώ από την αξία του καλαθιού του. Ο αγοραστής πληρώνει το αντίτιμο στην εταιρεία ταχυμεταφοράς κατά την παράδοση του προϊόντος. 

Οι τιμές του κόστους αποστολών συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. Τα ανωτέρω αφορούν παραγγελίες μέχρι 250 ευρώ. Για παραγγελίες άνω των 250 ευρώ πρέπει να επιλεγεί άλλος τρόπος εξόφλησης.

Για δυσπρόσιτες περιοχές και μεγάλα σε όγκο δέματα (τα προϊόντα παραδίδονται στο πλησιέστερο στον πελάτη κατάστημα του δικτύου Courier για παραλαβή από το πρακτορείο).

Όλοι οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης ισχύουν με απουσία ανωτέρας βίας, ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών. Αν για λόγους ανωτέρας βίας δεν είναι δυνατό να παραδοθούν τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου, η επιχείρησή μας θα προσπαθήσει να ενημερώσει τον αγοραστή μέσω e-mail.

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί την ακύρωση της παραγγελίας από την στιγμή που έχει φύγει από το κατάστημά μας, τα έξοδα αποστολής και επιστροφής επιβαρύνουν τον αγοραστή, όπως γίνεται λεπτομερής αναφορά στην Πολιτική Επιστροφών.

Παραλαβή από το φυσικό κατάστημα: Η παραλαβή από το φυσικό κατάστημά που βρίσκεται στη Πενταγίων 13 στο Περιστέρι μπορεί να γίνει κατά τις ώρες 9.00 έως 17.00 Δευτέρα έως Παρασκευή, κατόπιν συνεννόησης τηλεφωνικής στα τηλ. 2155003070 .

Για αποστολές στο εξωτερικό οι παραγγελίες και το κόστος των αποστολών γίνεται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Στο ηλεκτρονικό μας σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω διαδικτύου , ούτε μπορούμε να εκτελέσουμε συνταγές.

Το pharmachoice.gr δεν ευθύνεται για κακή κατάσταση παραδιδόμενων προϊόντων εφόσον αυτή δεν οφείλεται σε πλημμελή φύλαξη των προϊόντων από το pharmachoice.gr και εφόσον ελήφθησαν όλα τα προληπτικά μετρά που όφειλε το pharmachoice.gr.