Επιστροφές Προϊόντων | pharmachoice.gr
Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του www.pharmachoice.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies.    Διαβάστε περισσότερα
 
Δωρεάν Μεταφορικά
Παραγγελίες άνω των 39€
0

Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφές 

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος που διαπιστώνεται κατά την παραλαβή του, αναλαμβάνουμε την άμεση αντικατάστασή του μόλις ειδοποιηθούμε είτε τηλεφωνικώς (2155003070) είτε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (info@pharmachoice.gr) τις εργάσιμες ώρες και ημέρες.Το προϊόν είναι δυνατόν να επιστραφεί εφόσον:

1) Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες, 
2) η συσκευασία δεν έχει παραβιαστεί και βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση. 3) Σε κάθε περίπτωση για να γίνει δεκτή η επιστροφή, θα πρέπει το προϊόν να συνοδεύεται από το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής, ή τιμολόγιο).

 

Δεν είναι δυνατή η επιστροφή μη ελαττωματικών ειδών ψυγείου, βρεφικών τροφών και γάλατος.

 

Κόστος επιστροφών:

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ,η  PharmaChoice.gr αναλαμβάνει την επιστροφή του προϊόντος χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση του πελάτη και ο πελάτης μπορεί να επιλέξει αν θέλει την επιστροφή των χρημάτων του, πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου προϊόντος ή την εκ νέου αποστολή της παραγγελίας. Επίσης, σε αυτή την περίπτωση η παραλαβή του προϊόντος γίνεται από το χώρο σας από τη δική μας μεταφορική εταιρία. Σε περίπτωση υπαιτιότητας του πελάτη, ο τελευταίος βαρύνεται με τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής.