Τρόποι Πληρωμής | pharmachoice.gr
Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του www.pharmachoice.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies.    Διαβάστε περισσότερα
 
Δωρεάν Μεταφορικά
Παραγγελίες άνω των 39€
0

Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι  πληρωμής

Η πληρωμή μιας παραγγελίας γίνεται με τους ακόλουθους τρόπους:

- Αντικαταβολή Μετρητοίς (χρέωση: 2,00€): Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή. 

 

- Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό:  Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας. Στην συνέχεια παρακαλούμε αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης με fax στο 2155003070 ή μέσω e-mail στο info@pharmachoice.gr.Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι οι ακόλουθοι:

 

Τράπεζα Πειραιώς: IBAN: GR 6701720480005048059487168  

Αρ.Λογ/σμού: 5048-059487-168

Δικαιούχος : ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΓΚΛΑΡΑ

 

Alpha Bank: IBAN: GR 7801404720472002002007874      

Αρ.Λογ/σμού: 472002002007874

Δικαιούχος : ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΓΚΛΑΡΑ

*Nα σημειωθεί ότι σε περίπτωση εμβάσματος, η χρέωση επιβαρύνει τον καταθέτη.

 

- Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα: Οι αγορές που πραγματοποιούνται μέσω του PharmaChoice.gr γίνονται εντός Ελλάδος με την χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας υπό την προϋπόθεση νόμιμης χρήσης αυτής. Oι κάρτες οι οποίες είναι αποδεκτές από την συνεργαζόμενη τράπεζα Alpha Bank είναι οι Visa, Mastercard, Maestro, American Express και Diners όλων των τραπεζών. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας της ALPHA BANK, το οποίο βασίζεται στη διεθνή εταιρεία προστασίας συναλλαγών (GLOBE SSL), η οποία υποστηρίζει ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

- Paypal: Μπορείτε επιπλέον αν πληρώσετε εύκολα μέσω του λογαριασμού Paypal που διαθέτετε.

 

- Παραλαβή από το κατάστημα: Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα ειδοποιηθείτε για το χρόνο παραλαβής από το κατάστημά μας. (εντός 1-2 εργάσιμων ημερών). Η παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα μπορεί να πραγματοποιηθεί  στις εργάσιμες ώρες του καταστήματος. 

 

Απόδειξη / τιμολόγιο

Πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας υπάρχει δυνατότητα να αποφασίσετε εάν επιθυμείτε απόδειξη ή τιμολόγιο ως παραστατικό.Ασφάλεια πληρωμών 

H ασφάλεια των πληρωμών βασίζεται σε ειδική μέριμνα αλλά και σε σοβαρή   υποχρέωση μας. Όλες οι online πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας ή Paypal γίνονται στο ασφαλές προστατευόμενο (secure) περιβάλλον της συνεργαζόμενης Τράπεζας ή την online πλατφόρμα πληρωμών Paypal.
Το PharmaChoice.gr πέρα από το γεγονός ότι χρησιμοποιεί τα πιστοποιημένα συστήματα κι είναι σε άμεσα επαφή με τις συνεργαζόμενες τράπεζες υιοθετεί το πιο σύγχρονο πιστοποιημένο διαδικτυακό σύστημα πληρωμών που υπάρχει.